(DOC) CV-ul noului director al Moldova 1: A lucrat la Publika TV şi Euro TV

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ecaterina Stratan a fost aleasă în funcţia de director al postului public de televiziune, Moldova 1, cu votul a cinci membri dintre cei şapte ai Consiliului de Observatori (CO) al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM), prezenţi la şedinţa de astăzi, 28 august. Aceasta a ocupat funcţia de director interimar al postului public de televiziune, dar şi funcția de șefă a Departamentului știri și dezbateri de la „Moldova 1”.

Pentru candidatura Ecaterinei Stratan au votat Nicolae Spătaru, Stela Nistor, Marina Țurcan, Veaceslav Vlad, Alexandru Vasilachi.

Ecaterina Stratan a lucrat anterior la Publika TV (2010-2011).
De asemenea, a fost directoare a postului de televiziunii Euro TV (2011-2014). În 2014 a fost aleasă în funcția de șefă a departamentului Știri al televiziunii publice, Moldova 1.

În anul 2016, Președintele Republicii Moldova a înmânat distincții unui grup de cetățeni. Printre ei a fost și Ecaterina Stratan cu titlul onorific „Om Emerit”. Titlurile onorifice se conferă pentru merite deosebite și succese considerabile în domeniile de activitate respective.

La concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director al postului public de televiziune, Moldova 1, au participat trei candidați: Ecaterina Stratan, Sergiu Praporșcic și George Iosip.

Candidaturile lui Sergiu Praporșcic și a lui George Iosip nu au fost susținute de niciun membru CO.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...