15:51:19 23.04.2024
Stiri

Președintele Igor Dodon îi numește „LEPĂDĂTURI” pe toți cetățenii R. Moldova care NU sunt de acord cu el

Politică 28.08.2017 18:00 Vizualizări12593 Autor: Ziarul National
Președintele Igor Dodon îi numește „LEPĂDĂTURI” pe toți cetățenii R. Moldova care NU sunt de acord cu el


Președintele Igor Dodon consideră că reprezentanții elitei politice din R. Moldova, inclusiv ex-președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, ex-premierul Ion Sturza, precum și scriitorii, poeții și jurnaliști, care „sunt bogați și trăiesc foarte bine”, sunt niște „lepădături” care ar pleda zi de zi pentru lichidarea statalității R. Moldova.

Declarații în acest sens au fost făcute la postul de televiziune NTV Moldova, care este controlat apropiații săi.

„Elitele politice din care fac parte ex-președintele CC, așa-numitul ex-premier care a fugit din țară, diferiți poeți, scriitori, unii jurnaliști care trăiesc foarte bine... Acești oameni se consideră deștepți și bogați. Au furat de la cetățeni, au parazitat pe spatele lor și au sarcina să distrugă R. Moldova. Aceștia sunt dușmanii R. Moldova. Sunt niște paraziți care, în 26 de ani, au parazitat pe spatele cetățenilor, simpli plătitori de impozite. Unii au fost școliți din banii oamenilor pentru ca acum să pledeze pentru lichidarea statalității”, a răbufnit Dodon.

Potrivit șefului statului, toate aceste acțiuni ar face parte dintr-o campanie bine pregătită și finanțată din exterior.

„Tare nu aș vrea să învinuiesc conducătorii altor state. Zilele acestea, președintele României, Klaus Iohannis, m-a felicitat cu Ziua Independenței. Nu vreau să cred că această politică de distrugere a statalității este pusă la cale la nivel de primele persoane în stat. Dar sunt sigur că anumite cercuri din România sunt interesate. Aceste cercuri lucrează în primul rând cu elitele de aici. Apar așa-numiți formatori de opinie, niște…trepăduși, care au fost plătiți de cetățenii noștri, iar acum lucrează pentru alte state. Scopul lor este să creeze opinia că nu mai are sens să existe R. Moldova, că nu ne reușește nimic și că trebuie să ne unim cu România. Ei spun că așa o să fie mai bine. Eu zic că va fi mai rău. Noi am reușit să păstrăm statalitatea noastră, avem țara noastră. Moldovenii se trag acasă. Dar acum, din cauza unor lepădături, se încearcă distrugerea speranței a milioane de moldoveni care vor să se întoarcă acasă”, a adăugat Dodon.

De menționat că, anterior, șeful statului a fost acuzat de președintele Parlamentului, Andrian Candu, dar și de către premierul Pavel Filip, precum și de alți lideri de partide că ar face jocul Rusiei și că, de fapt, ar promova interesele acestei țări în dauna cetățenilor R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md