Aurora Polară sau o insulă din oceanul Pacific. Care sunt cele mai frumoase locații pentru luna de miere

269575-northern-lights-iceland

Ești tânăr, neliniștit și căsătorit? Vrei să mergi în lună de miere și nu ai idei? Echipa #diez îți oferă șase locații potrivite pentru o lună de miere de neuitat. Care sunt destinațiile romantice află din articol.

# Cinque Terre, Italia

Italia este mereu destinația cu numărul unu pentru călători și pentru tinerii căsătoriți. Cinque Terre (Cinci Teritorii) este o porțiune stâncoasă de pe rivera italiană. În ea se includ cinci sate, de unde și vine denumirea: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola și Riomaggiore. Coasta este înconjurată de Parcul Național Cinque Terre care este un Patrimoniu UNESCO.

Photo: lonelyplanet.com
Photo: lonelyplanet.com

# Samoa

Statul Independent Samoa se află pe două insule mari Savai’i și Upolu și pe alte insule mici. Capitala este orașul Apia. Statul are o limbă și o cultură unică. Dacă vreți să vă petreceți luna de miere într-un mod original și exotic, Samoa este locul perfect.

Photo: youtube
Photo: youtube

# Portsmouth, New Hampshire

Portsmouth este un oraș în Rockingham County, New Hampshire, SUA. Acesta este un oraș port, care devine popular vara. Cuplurile tinere vizitează orașul pentru o mini-vacanță și pentru a admira frumusețea caselor construite pe malul oceanului.

Photo: vacilandoblog.wordpress.com
Photo: vacilandoblog.wordpress.com

# Bora Bora

Cuplurile aleg Bora Bora pentru bungalourile aflate pe mal, apa cristalină și liniștea pe care pot să o aibă în doi. Peisajele minunate sunt populare printre cuplurile nou-formate.

Photo: thalasso.intercontinental.com
Photo: thalasso.intercontinental.com

# Islanda

E greu să faci o poză urâtă în Islanda, fiindcă țara asta magnifică oferă doar peisaje care te fac să îți ții respirația. Aceasta a devenit foarte vizitată de cuplurile tinere. Alegeți o vreme din an când puteți vedea Aurora Polară și veți avea o experiență minunată împreună cu iubitul sau iubita.

Photo: youtube
Photo: youtube

#Bali

Dacă nu știți ce să alegeți între o escapadă pe plajă sau o relaxare exotică, alegeți Bali. Locația este liniștită și oferă mult timp pentru meditație și yoga. Pentru cuplurile pasionate de un astfel de lifestyle Bali este destinația perfectă.

Photo: indonesia.travel
Photo: indonesia.travel
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente