/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maia Sandu, despre Ziua Independenței: „Uzurpatorul Plahotniuc începe să facă în mod fățiș agenda Guvernului”

missing
28 august 2017, ora 15:17

Potrivit liderei PAS, De Ziua Independenţei politicienii de la guvernare s-au întrecut să ofere circ poporului, în loc să-și asume starea deplorabilă a lucrurilor cu care se confruntă oamenii. „Ce au sărbătorit guvernanții ieri? Bogăția lor și sărăcia oamenilor? Vacanțele lor luxoase și disperarea cetățenilor care pleacă la munci peste hotare pentru a asigura supraviețuirea familiei? Armata rusă de pe teritoriul Moldovei? În realitate, și-au sărbătorit propria persoană, organizând cu fast concerte cu staruri invitate din Rusia şi România. Ştim că aceste staruri costă. Teama este că ne costă pe noi. Îi plătesc tot din banii noştri, fiindcă sursele de finanţare sunt obscure. Nu se oferă publicului niciun raport de cheltuieli, nicio dare de seamă, nicio explicație”, a scris Maia Sandu.

„Uzurpatorul Plahotniuc începe să facă în mod fățiș agenda guvernului, implicându-se deja și în evenimentele culturale organizate de executiv și transformându-le în evenimente de partid. Cel care manipulează Occidentul că este luptător cu propaganda rusească cheamă interpreți din Rusia, adâncind sentimentul absurdului”, a mai adăugat Sandu.

Amintim că ieri Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a dat publicării o declarație cu privire la acțiunile de înaltă trădare comise de Igor Dodon.

Totodată, PAS a anunțat că urmează să depună o plângere penală oficială la Procuratură pentru investigarea actelor de trădare de patrie comise de Dodon Igor în calitatea sa de Președinte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram