Postul public de televiziune Moldova 1 are un nou director. Iată pentru cine a votat Consiliul Observatorilor

nou-sef-in-fruntea-departamentului-de-Stiri-si-dezbateri-de-la-moldova-1-1395673995
Foto: timpul.md

Pentru candidata Ecaterina Stratan, înscrisă în cursa pentru funcţia de director al postului public de televiziune Moldova 1, și-au dat votul 5 membri dintre cei 7 ai Consiliului de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, prezenţi la şedinţa din 28 august.

Candidatura Ecaterinei Stratan a fost votată de Nicolae Spătaru, Stela Nistor, Marina Țurcan, Veaceslav Vlad și Alexandru Vasilachi.

La concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director al postului public de televiziune, Moldova 1, au participat trei candidați: Ecaterina Stratan; Sergiu Praporșcic și George Iosip. Candidaturile lui Sergiu Praporșcic și a lui George Iosip nu au fost susținute de niciun membru CO.

Directorul televiziunii publice, Moldova 1, este ales pe un termen de cinci ani. Amintim că funcția de director al postului public de televiziune a rămas vacantă după ce Mircea Surdu, și-a anunțat demisia pe 26 iunie.

Ședinţa publică a Consiliului de Observatori (CO), în cadrul căreia s-a desfășurat concursul pentru funcţia de director al postului public de televiziune, Moldova 1, a fost transmisă on-line de portalul TRM.MD.

Vedeți mai jos CVul și proiectul  de intenție al Ecaterinei Stratan.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente