17:34:59 28.03.2024
Stiri

Cinci CENUȘĂRESE moderne care şi-au găsit prinţul. Cuplurile care demonstrează că basmele pot deveni realitate

Monden 28.08.2017 13:30 Vizualizări2110 Autor: Ziarul National
Cinci CENUȘĂRESE moderne care şi-au găsit prinţul. Cuplurile care demonstrează că basmele pot deveni realitate


Multe persoane spun că în viaţa reală aceste poveştile cu prinţi şi prinţese sunt aproape imposibile însă, iată câteva cazuri care demonstrează contrariul.

Cea mai cunoscută poveste este cea a lui Kate Middleton şi a lui William. Prinţul William, Duce de Cambridge şi Kate, o simplă fată provenită dintr-o familie britanică, s-au cunoscut în anul 2001, în timp ce studiau la Universitatea St. Andrews din Scoţia. În ultimul an de facultate, cei doi au devenit prieteni, cu toate că, la început, pentru Kate a fost destul de dificil să fie prietena Prinţului William. În anul 2004, presa a început să discute despre relaţia celor doi, imediat după ce au fost publicate câteva fotografii în care erau surprinşi împreună. Cu toate astea, iubirea lor nu a fost una perfectă, cei doi despărţindu-se de câteva ori însă, dragostea adevărată se pare că a învins. În anul 2010 şi-au anunâat oficial logodna, iar în anul 2011 a avut loc nunta care a fost urmărită online de milioane de oameni din întreaga lume.

Letizia, Regina Spaniei. Încă din copilărie, actuala Regină a Spaniei, pe nume Letizia, asistentă medicală şi fiică de jurnalist, a decis să-şi conecteze viaţa cu această profesie. Înainte de a-l întâlni pe Felipe, Letizia a fost căsătorită timp de un an şi şi-a dorit să-şi facă o carieră în jurnalism. Letizia şi Felipe s-au întâlnit în momentul în care aceasta a filmat un reportaj. A fost dragoste la prima vedere şi, cu toate astea, ea nu a fost de acord să iasă la o întâlnire cu el. În urma insistenţelor lui, au ajuns ca în anul 2003 să se căsătorească.

VEZI PE ONE.RO CINE SUNT CELELALTE CENUŞĂRESE MODERNE CARE ŞI-AU GĂSIT PRINŢUL


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md