/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Weekendul Independenței: 25 de accidente au avut loc în ultimele zile pe drumurile țării

28 august 2017, ora 11:14

În această perioadă, pe tot teritoriul țării au avut loc măsuri culturale-artistice în 179 de localități, cel mai mare flux de cetățeni fiind în municipiul Chișinău, Bălţi şi raionul Orhei.

Totodată, în aceste zile, pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente nedorite, inspectorii de patrulare au acționat pe drumurile publice întru depistare conducătorilor auto care încalcă Regulamentul Circulației Rutier.

În urma activităților desfășurate în trafic, pentru salvarea de vieți omenești, INP a aplicat peste 2.000 de sancțiuni contravenționale, dintre care peste 80 pentru condusul în stare de ebrietate, iar 532 pentru viteză neregulamentară. Alții 139 de cetățeni au comis diverse încălcări ale ordinii publice.

În consecință, din vina șoferilor au avut loc 25 de accidente rutiere grave, soldate cu nicio persoană decedată şi 30 traumatizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram