/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au profitat că era beată și singură. Doi tineri ar fi violat o adolescentă într-un parc din Vadul lui Vodă

missing
28 august 2017, ora 11:37

Potrivit circumstanţelor documentate şi informaţiilor acumulate, incidentul ar fi avut loc într-un parc din or. Vadul lui Vodă.

Victima ar fi fost împreună cu nişte prieteni într-o cafenea şi ar fi servit băuturi alcoolice, ulterior ar fi ieşit din local afară. Respectiv indivizii ar fi observat-o singură şi ar fi fost dusă cu forţa într-un parc din apropiere, unde ar fi avut loc actul sexual. După incident, bănuiţii au dispărut într-o direcţie necunoscută.

În cadrul audierilor unul din ei şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând că nu se cunoşteau cu victima. Totodată a fost iniţiată o expertiză medico-legală, pentru a constata toate circumstanţele în care ar fi avut loc actul sexual forţat.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, iar la expirarea termenului instanţa de judecată le-a aplicat măsura de reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile în penitenciar.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru viol şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram