(VIDEO) Tânăr de 21 de ani, reţinut după ce a jefuit o tânără din sectorul Ciocana pentru a întoarce nişte datorii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de săvârşirea unui jaf în stradă, asupra unei domnişoare care a fost atacată şi deposedată în mod deschis de telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în jurul orei 01:00, când victima se deplasa spre domiciliu.

Ulterior, tânăra s-a adresat după ajutor şi a declarat toate circumstanţele comiterii jafului. Individul a fost încătuşat pe teritoriul Gării Auto Nord, care s-a dovedit a fi originar din raionul Donduşeni.

Poliţiştii au constatat că, atacatorul ar fi deposedat victima de telefonul mobil de model „iPhone 5” cu scopul de a-l vinde, întrucât ar fi avut nişte datorii. Acesta activa în calitate de muncitor pe un şantier de construcţii din capitală. Individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf.

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu mărime de la 11.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Poliţia capitalei a sporit activităţile de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale, iar cetăţenii sunt rugaţi să informeze imediat serviciul 902, atunci când au devenit victime.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...