Grozavu, despre renovarea întârziată a bd. Ştefan cel Mare: „Un muncitor lucra, 10 se uitau la el”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Un muncitor lucra, zece se uitau la el”. Aşa descrie procesul de reabilitare a bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, primarul interimar Nistor Grozavu, în contextul în care lucrările nu au fost finalizate conform termenilor stabilite.

Conform angajatului Direcției transport, Lilian Copaci, lucrările de reabilitare a bulevardului nu au fost finalizate din cauza unor probleme „tehnice”.

Totuşi, primarul interimar, Nistor Grozavu, a ţinut să menționeze că procesul de lucru decurge anevoios deoarece „un muncitor lucrează, iar alţi zece se uită la el”.

„Cea mai complicată situație e că un muncitor lucrează, iar zece se uită la el. Nu se face așa, mai întâi se termină un tronson și apoi se deschide altul. Noi vom analiza fiecare tronson în parte, unde explicația va fi plauzibilă vom accepta”, a declarat Grozavu în cadrul şedinţei de astăzi a serviciilor primăriei Chişinău.

Renovarea bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt face parte din proiectul de reconstrucție a șase străzi din Capitală cu o lungime totală de peste 14 kilometri. Costul lucrărilor este estimat la aproximativ 22 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...