PSG e gata să-l ia pe Mbappe, dar UEFA blochează un super transfer

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

PSG s-a înțeles cu Monaco pentru Kylian Mbappe, suma în discuție fiind de 155 de milioane de euro. Mai mult, vicecampioana a ajuns la o înțelegere cu jucătorul, dar transferul ar putea să nu se realizeze dintr-un motiv incredibil.

UEFA nu ar fi de acord cu această mutare, după ce PSG a plătit peste 200 de milioane de euro pentru Neymar. Fair-play-ul financiar nu ar fi respectat, iar Aleksander Ceferin, președintele UEFA a amenințat cu pedepse „severe”.

„Nu mă refer doar la PSG! Vorbesc despre orice club din Europa și monitorizăm situația”, a mai spus Ceferin.

Draxler, Lucas Moura, Di Maria, Ben Arfa, Aurier şi Krychowiak sunt printre jucătorii la care PSG ar vrea să renunţe pentru a respecta regula fair-play-ul financiar, impusă de UEFA.

Polonezul Krychowiak este dorit de Lyon, care nu i-ar putea însă asigura salariul lunar de 510.000 de euro brut, cât câştigă la PSG.

Serge Aurier e foarte aproape să fie vândut la Tottenham pentru 25 de milioane de euro, însă e singurul jucător pe picior de plecare din lotul parizienilor.

De exemplu, Monaco a vândut, deja, câțiva oameni importanți cu care a luat titlul pentru a respecta fair play-ul financiar: Bernardo Silva, Bakayoko și Mendy.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...