/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Facebook adaugă un nou serviciu contra-cost. De acum, vei plăti pentru a avea acces la această opţiune

missing
27 august 2017, ora 13:15

Aşadar, Facebook va avea un paywall (plăteşti pentru a putea citi) în care conţinutul publicaţiilor va putea fi accesat doar pe bază de abonament, scrie Mediafax.

Compania va începe să testeze serviciul de abonamente în interiorul articolelor instant (Instant Articles) în această toamnă. Se pare că această mişcare a lui Zuckerberg este un efort de a recâştiga publicaţiile deoarece acesta promite ca “toţi banii vor fi direcţionaţi către publicaţiile profesioniste. Facebook nu va lua o parte”.

Anunţul vine în contextul în care publicaţii mari, precum The New York Times şi The Wall Street Journal, au început să nu mai publice articole în modul instant articles deoarece erau îngrijoraţi că pierdeau bani fără a câştiga audienţă pe Facebook. Aşadar, dacă reţeaua va ajuta publicaţiile să-şi crească veniturile, atunci acestea se vor reîntoarce pe platformă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram