(FOTO) Unii chefuiesc, alții protestează: Pensionarii au ieșit la protest faţă de pensiile mizere şi starea lucrurilor în ţară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unii chefuiesc, alții protestează. Uniunea Pensionarilor din Republica Moldova a ieşit la protest, astăzi, de Ziua Independenței. Acțiunea de protest este organizată în fața Parlamentului, față de starea lucrurilor din țară.

Reprezentanții Uniunii Pensionarilor din Republica Moldova s-au adunat pe 27 august, între orele 10.00 și 11.00, în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. La ora 11.00, manifestanții au pornit în marș la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, unde au depus flori. După, pensionarii se-au deplasat în scuarul Parlamentului unde are loc acțiunea de protest.

Președintele Uniunii, Victor Leancă, a declarat că, din cauza pensiilor mici, a prețurilor mari, problemele vârstnicilor din Republica Moldova, devin tot mai acute. Acest lucru îi determină să întreprindă acțiuni pentru a trage un semnal de alarmă. „Viața pensionarilor devine din ce în ce mai grea, mai deplorabilă. Această situație ne cere să nu tăcem”, a declarat Victor Leancă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...