Cele mai independente evenimente la care poți merge duminică, 27 august

15032821_10211569606581192_685279888235164878_n
Foto: Facebook/Djein Vacari

De Ziua Independenței, alegeți să vă petreceți timpul frumos alături de familie și prieteni, mergând la evenimente interesante. Iată recomandările noastre.

#1. Sunday Long Run #8: Pregătire pentru Chișinău Marathon

Chiar și în zi de sărbătoare, Sporter este gata să petreacă antrenamente de alergare pentru participanții Maratonului de la Chișinău. Pe 27 august, sunteți invitați în parcul Dendrarium din Capitală la tradiționalul antrenament Long Run. Veniți să vă încărcați cu o doză de vivacitate și bună dispoziție. Ca de obicei, antrenamentul se va desfășura sub supravegherea unui antrenor experimentat de la clubul Sporter, care vă poate ajuta la dezvoltarea abilităților de alergare și la adoptarea unei tactici potrivite pentru competiție. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#2. Alergare pentru Suflet

Comunitatea Femeilor Active invită toți doritorii la alergare și plimbare în aer liber la Valea Morilor. Sunt bineveniți și începătorii. Tot de ce ai nevoie este un echipament corespunzător anotimpului de afară, o sticluță cu apă, dispoziție bună și zâmbet. Evenimentul începe la ora 09.00. Urmăriți pagina de Facebook pentru detalii.

 

#3. Ziua Independenței în PMAN

În Republica Moldova vor fi marcați, în data de 27 august, cei 26 de ani de intependență printr-o serie de evenimente cultural-artistice, organizate concomitent la Chișinău și în raioanele ţării. Sărbătoarea va începe tradițional la ora 8.30, cu depuneri de flori la monumentul lui „Ștefan cel Mare și Sfânt” și la Complexul memorial „Maica Îndurerată”. Programul manifestațiilor în Piaţa Marii Adunări Naţionale, dedicate Zilei Independenței va culmina cu un concert, care se va finaliza la ora 1.00. Află aici ce poți face în PMAN din oră în oră.

 

#4. Marea Prezentare a Peretelui Gloriei: Decebal

Duminică, de la ora 11.00, sunteți invitați la prezentarea „Peretului Gloriei” de pe str. Decebal 3. Pe clădirea aflată la această adresă a fost pictat chipul lui Decebal. Lucrarea îi aparține tânărului pictor Radu Dumbravă. Urmărește aici detaliile.

 

#5. Uptown Craft Bar Opening

Se anunță deschiderea unui nou proiect Uptown. Ce este craft bar? Un bar cu băuturi și gustări artizanale. Gazdele au bere, tincturi, sangria, limonade etc. Mica deschidere are loc la ora 18.00. Aflați aici detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente