Mayweather vs McGregor: cine va câștiga în cea mai aprigă luptă a anului?

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour – London
Foto: Guliver/GettyImages

Un moment așteptat pentru toți fanii box-ului, în această duminică, va avea loc cel mai spectaculos meci! Pe ring se vor întâlni doi titani ai luptelor: Conor McGregor și Floyd Mayweather. Americanul și irlandezul se vor lupta în Las Vegas, duminică, 27 august, de la ora 07:00, ora Republicii Moldova.

După o lungă perioadă de speculații cu privire la faptul că lupta ar avea vreodată loc, ultimele luni au prezentat niveluri ridicate de animozitate pe ambele părți, pe măsură ce rivalitatea se încălzește înainte de luptă.

Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, construită nu departe de „Strip”, bulevardul principal al capitalei mondiale a cazinourilor și jocurilor de noroc.

„Este un meci pe care îl vezi o singură dată în viață”, a explicat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

Indiferent de tabăra în care vă aflați, trebuie să știți că lupta se va da între omul cu un record de box cu 49-0 și irlandezul care nu a participat niciodată la o luptă profesionistă de box.

„Meciul secolului”, cum a fost denumit duelul dintre Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, organizat în mai 2015, după interminabile negocieri, a generat peste 400 milioane dolari doar din rețetele tv, un record pentru lumea boxului. Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din rețete tv și publicitate, relatează Agerpres.

Mayweather este unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, având 49 de victorii din tot atâtea meciuri. McGregor este dublu campion în UFC și este prima dată implicat într-un meci de box.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente