Actualitate

NEWS ALERT / ATAC TERORIST la Londra, la Palatul Buckingham / VIDEO

Palatul Buckingham este înconjurat de polițiști, după ce un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat doi ofițeri de poliție, la doar câțiva metri distanță de turiști, potrivit BBC.

ACTUALIZARE – Un bărbat a fost arestat suspectat de vătămare corporală gravă şi atac armat în faţa Palatului Buckingham, la Londra, după ce doi ofiţeri de poliţie au fost răniţi, scrie bbc.com.

Ofiţerii au suferit răni minore în cursul arestării individului care era înarmat cu un cuţit, a informat Poliţia Metropolitană. Aceștia au fost tăiați la mână, dar rănile sunt minore.

Ei au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a fost necesară spitalizarea lor. 

Poliţia a mai făcut cunoscut că bărbatul a fost oprit în afara reşedinţei regale. Ofiţerii au rămas la locul incidentului unde o anchetă este în curs de desfăşurare.

ACTUALIZARE –
  Poliția londoneză spune că atacatorul a fost arestat. Palatul Buckingham a fost închis, iar mai multe forțe de securitate au fost deplasate în zonă.

Un atac similar cu cel de la Bruxelles a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Londra, la Palatul Buckingham. Doi polițiști au fost atacați cu o sabie de un bărbat, spre uluiala turiștilor.

Citește și: Gest de milioane al celui bogat român al momentului! Suma colosală pe care o oferă

Știre în curs de actualizare
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *