Recomandări #diez. Evenimente pentru sâmbătă, ca să începi ultimul weekend de vară frumos

evenimente4
Foto: Brodie Vissers

După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul e mai aproape ca oricând. Echipa #diez a ales câteva evenimente care vă pot completa agenda, fie că vreți să vă relaxați, să vă distrați sau să faceți cât mai multă mișcare. Alegeți unul dintre ele și savurați-l la maxim, mai cu seamă că e ultimul din această vară.

# Donează o carte în limba română pentru școala din satul bunicilor

Elevii și studenții din Chișinău au acces la literatură de calitate și pot face, dacă vor, oricând rost de o carte bună. Lucrurile stau diferit când vine vorba despre copiii din sate, care au puține cărți disponibile. Dacă ai multe cărți în limba română, vino sâmbătă, la 09.00, în Parcul din sectorul Râșcani și donează-le pentru ca și alți tineri să le poată citi și-și lărgi orizonturile. Toate detaliile, aici.

# Festivalul DeVin&DeGust

Ziua de sâmbătă, 26 august, aduce cel mai mmmmm festival al verii – „DeVin&DeGust”! Pentru prima dată în Republica Moldova are loc o întâlnire a vinurilor și gustoșeniilor din cele patru regiuni cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP) din țară – Codru, Ştefan Vodă, Valul lui Traian şi Divin. Află toate detaliile, aici.

# Independența pe Biciclete

Dacă vrei să sărbătorești într-un mod deosebit Ziua Independenței, ai șansa să o faci și să începi chiar de mâine. Clubul Cicliștilor Amatori te invită să faci un tur prin 24 de localități din țară pe bicicletă. Traseul, ora pornirii și alte informații, le găsești pe facebook.

# Atelier de Graffiti pentru copii

Dacă ai între 7-17 ani, ești plin de energie, pasiune pentru culori și vrei să știi tot ce înseamnă street art, vino la Atelilerul de Graffiti, organizat de iHub în parteneriat cu UnArtOraș. La data de 26 august, între orele 13.00-16.00, ești așteptat la iHUB Chișinău să înveți de la cei mai buni artiști stradali cum să faci un joc al culorilor și să-l aplici în practică. Detalii, aici.

# Yoga în pereche cu Igor Babilev

Dacă vrei să-ți petreci weekendul într-un mod relaxant și să uiți de griji și probleme, vino la o sesiune de yoga cu unul dintre cei mai buni yoghini de la noi – Igor Babilev. Ora, locația și de ce ai nevoie, află aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente