22:21:26 24.04.2024
Stiri

Un nou JOC PERICULOS pe internet: Povestea iubirii BOLNAVE dintre minora de 12 ani și bărbatul de peste Prut care a convins-o să își omoare părinții

Reportaj 25.08.2017 15:00 Vizualizări3139 Autor: Ziarul National
Un nou JOC PERICULOS pe internet: Povestea iubirii BOLNAVE dintre minora de 12 ani și bărbatul de peste Prut care a convins-o să își omoare părinții Libertatea


Dosarul DIICOT Timișoara în care un tânăr de 27 de ani a fost ridicat din București și dus la audieri relevă apucăturile bolnave ale unei minore. Tânăra ajunsese în punctul în care concepea planul de ucidere al părinților săi, care îi interziceau să porte o relație virtuală, bazată pe materiale cu tentă sexuală, cu tânărul din capitală. În altă ordine de idei tânărul a fost cel care a stârnit aceste porniri deviante ale fetei după ce a început să îi inoculeze ideea că se va sinucide, dacă părinții fetei nu vor fi de acord cu existența lui în viața ei.

Daddy, jucătorul din Paladins

Procurorii DIICOT Timișoara au aflat după declanșarea acestei anchete că protagoniștii sunt doi jucători ai jocului virtual „Paladins”. Mai precis tânărul de 27 de ani a interpelat-o pe minora de 12 în spațiul de mesagerie al jucătorilor de jocuri și astfel a început să discute cu ea.

Tatăl fetei, mai precaut din fire, a sesizat activitățile copilei și a verificat formal telefonul acesteia. Spre surprinderea sa bărbatul a sesizat că fiica lui de 12 ani dezvoltase o relație cu un tânăr de 27 ani. Bărbatul a povestit că această relație a determinat-o pe fată să-și schimbe comportamentul față de ei și să nu o mai intereseze nimic în afară de iubirea sa pentru acel băiat.

Tatăl copilei a povestit că a găsit în telefonul fiicei sale tot felul de filmulețe și poze cu caracter pornografic în care apărea băiatul în situații indecente, determinând-o să efectueze și ea astfel de poze cu ea și să i le trimită lui.

Copila a fost dusă de părinții ei la finele lunii iulie la Clinica de neuropsihiatrie infantilă pentru a primi ajutor de specialitate iar acolo fata a fost internată de urgență.

Ancheta a mai relevat că, deși discutau sub mai multe porecle (nickname-uri- n.r.) pentru copilă tânărul era „daddy”. De altfel, în discuțiile de natură sexy dintre ei unica poreclă sub care fata îl numește pe tânăr este „daddy”, scrie Libertatea.

La 12 ani, arăta ca la 20

Băiatul știa cu certitudine că noua sa cucerire are 12 ani. O discuție dintre ei relevă fără îndoială acest aspect. Copila, în dorința de a-și satisface noul iubit, și-a fotografiat sânii și l-a întrebat pe băiat dacă îi place ce vede și dacă se vede că are doar 12 ani.

La rândul său, admirativ, băiatul i-a replicat că după dimensiunea lor, i-ar putea da cel puțin 20 de ani.

Între cei doi s-au nu mai existau bariere, tinerii întreținând adevarate partide sexuale virtuale bazate pe discuții fierbinți, fotografii deocheate și videoclipuri.

Pasul spre „sinucidere”

Până la momentul culminant al acestei romanțe interzise de lege nu a fost decât un pas. Părinți fetei au intrat pe fir și i-au interzis acesteia relația cu majorul de 27 de ani.

La aflarea veștii că nu este acceptat de părinții fetei tânărul a început să-i inoculeze acesteia ideea că viața sa nu mai are sens, că relația cu ea este totul și că va recurge la sinucidere dacă ea nu vine la el în București.

„Vreau să ai grijă de tine…vreau să mă ierți pentru ce am făcut…”, îi mărturisea misterios „daddy” minorei, spre disperarea acesteia, care căuta să afle la ce se referă. „Ce ai făcut? Ce ai făcut? spune ce faci….acum spui …omg….cred că mor..spune ce faci (…)”, întreba în disperare de cauză copila, replica tânărului fiind: „vreau să mă ierți pentru ce urmează să fac……doar îmi iau rămas bun….o să mă sinucid….iartă-ma….”.

„De ce o faci…putem să fim fericiti împreună…te rog ******…”, se tânguia minora către băiatul care și-a dezvăluit și motivul pentru care susținea că va recurge la gestul extrem: „O fac pentru că nu m-au acceptat, ok? Pentru că nu te pot lua aici…vreau să mor ok…”.

Compromisul capital

Dezbaterile dintre cei doi, vis-a-vis de reticența părinților minorei cu privire la tânărul de 27 de ani, i-au dus la ideea unui compromis criminal: ca fata să-și ucidă părinții iar apoi să vină la băiat în Capitală.

Acest moment a fost unul declanșator pentru ancheta penală, care a relevat apoi că minora pusese efectiv în practică cele discutate cu bucureșteanul de 27 de ani.

„Cum vrei să o faci? Adică cu ce?”, întreba curios iubitul fetei care i-a mărturisit acestuia: „M-am gîndit cu un cuțit…si după am grijă să nu-l găsească nimeni…probabil îl iau cu mine și după îl arunc la Bucuresti…sigur nimeni nu-l găsește…crezi că o să se astepte de la un copil să omoare pe cineva….asta mă ajuta ca sunt inca copil…”.

Băiatul exalta de bucurie: „…și eu sunt mândru…te iubesc (…) Sper că ai un cuțit care taie calumea….te iubesc enorm…sper să iasă totul bine…”. Minora în schimb era mai rezervată, nu era hotărâtă pe care dintre părinții ei să îl omoare primul: „Nu stiu pe cine prima oară…”.

Iubitul a fost prompt și a sfătuit-o pe copilă să înceapă cu mama sa. „…mă gândesc ca e bărbat și e mai puternic…sa ai grija sa nu aibă telefon lângă ei, ca poate apuca sa facă ceva…”, se îngrijora cel denumit „daddy”.

Fata își ținea la curent iubitul în privința celor ce le făcea: „…acum ma duc sa iau telefoanele lor(…) Am pus clor și acum aștept sa moara unul din ei cu clor sau sa meargă la baie si acolo ii astept…”.

Durere de părinte

Părintele fetei le-a mărturisit procurorilor că fata sa chiar a pus în apa de băut a soției sale clor, iar el a surprins-o în timp ce se îndrepta spre el cu un cuțit.

Întrebând-o însă ce dorea să facă cu acel cuțit copila i-a spus că intenționa să-și taie venele.

Acest episod a fost determinant pentru cei doi părinți și i-a făcut să realizeze gravitatea situației și să apeleze la ajutor de specialitate pentru fiica lor.

Ea este internată din iulie și este sub puterea unui tratament medicamentos adecvat iar la clinică a fost inclusă în activități de psihoterapie individuală și de grup, terapie sistemic familială, și beneficiază de consiliere psihopedagogică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md