Manchester City a venit cu reacții oficiale privind transferul lui Messi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele zile s-a vorbit tot mai mult despre eventualul transfer al lui Lionel Messi la Manchester City, club care ar fi fost pregătit să plătească clauza uriaşă de reziliere a contractului starului cu Barcelona.

Totuşi, „cetăţenii” au ţinut să aibă o poziţie în legătură cu mutarea lui Messi şi au anunţat că jucătorul de 30 de ani nu va ajunge în echipa lui Guardiola în această perioadă de transferuri.

„Este imposibil transferul lui Messi. Va rămâne la Barcelona!”, a spus Txiki Begiristain, directorul sportiv al clubului, conform onefootball.com. Asta, chiar dacă şeicii anunţaseră că se pregătesc să facă cel mai scump transfer din istoria echipei.

Clauza de 300 de milioane a lui Messi e valabilă până în ianuarie 2018, atunci când argentinianul intră în ultimele 6 luni de contract. Totuşi, Barcelona speră ca Lionel să semneze prelungirea înţelegerii cu gruparea de pe Camp Nou, una care a fost amânată în ultimele luni.

După plecarea lui Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro, despărţirea gratis de Messi ar fi cea mai dură lovitură pe care conducerea clubului blaugrana ar putea s-o primească.

”Au lăsat problema contractului lui Messi pentru ultimul minut. El e cel mai important jucător. Nu a semnat încă. E îngrijorător. Poate fi o situație mai gravă ca la Neymar. Messi poate pleca gratis de la 1 ianuarie”, a spus Benedito, un fost candidat la alegerile pentru stabilirea preşedintelui Barcelonei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...