Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Apel la caritate. Fetița de…

Apel la caritate. Fetița de 3 ani, diagnosticată cu tumoare și operată cu succes, are, în continuare, nevoie de ajutor

În aprilie 2017, Ziarul de Gardă a făcut un apel la caritate pentru Margarita, o fetiță de aproape 4 ani,  diagnosticată atunci cu tumoare pe creier. Familia avea nevoie de 22,5 mii de USD pentru o operație urgentă, care să-i redea Margaritei șansa pentru a spera la viață. Operația urma să fie efectuată de un reputat neurochirurg din Turcia. 

La scurt timp, operația a avut loc, fiind una reușită. O parte din tumoare a fost scoasă.  La sfârșitul lunii iunie, a fost făcută o tomografie, care a arătat că tumoarea nu mai crește, fiind chiar un pic mai mică în dimensiuni. Dar… pentru că Margarita să trăiască, acum sunt necesare proceduri de chimioterapie, care costă aproximativ 50 de mii de euro.

„Vă rugăm să fiți cu noi, alături de puișorul nostru Margarita. Ajutați-ne să învingem tumoarea… Margarita vă roagă din suflet să nu o lăsați, pentru că operația deja i s-a făcut și rezultatele sunt bune, doar că avem nevoie de mai multe proceduri de chimioterapie. Din suflet vă mulțumim pentru tot ce ați făcut. Margarita vă roagă să donați pentru viața ei. Vă mulțumim din suflet!”, este mesajul Oxanei Dabija, mama Margaritei. Fetița are un frate geamăn, care o așteaptă acasă.

Oamenii care pot ajuta pot să telefoneze la următoarele numere de telefon sau să transfere bani în conturile de mai jos. Bani pot fi donați, de asemenea, pe site-ul www.caritate.md. 

Valentin Dabija:+373 79 293 352

Oxana Dabija: +373 79 211 863

Găsiţi în linkurile de mai jos mai multe detalii despre cum o puteți ajuta pe Margo.

Contul bancar: Victoriabank

IBAN: MD73VI022331210001134MDL
DABIJA VALENTIN

Expediază un SMS cu conținutul „Margarita” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002254‘.

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Aici puteți dona folosind site-ul caritate.md. 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-margarita-dabija#phone