Sheriff s-a calificat din nou în grupele Europa League! Campioana Moldovei a trecut de polonezi

sheriff4

În această seară, la ora 20.00, a fost dat startul disputei dintre Sheriff Tiraspol și Legia Varșovia. Cele două echipe s-au întâlnit pe „Sheriff Stadium”, iar echipa din Moldova a remizat cu Legia, scor 0-0, care i-a permis să acceadă în grupele Ligii Europei.

Legia a evoluat din minutul 39 în inferioritate numerică, după ce fundașul Michel Pazdan a primit al doilea cartonaș galben. Sheriff a avut puține șanse de a marca, Brezovec și Kulusic trecând pe lângă gol, scrie unimedia.

Cu 15 minute înainte de încheierea partidei, antrenorul italian al Sheriff-ului, Roberto Bordin, a decis să păstreze scorul de 0-0, introducându-l pe fundașul brazilian Victor Oliveira. Acesta l-a înlocuit pe atacantul Zlatko Tripic.

Sheriff și-a început aventura europeană în acest an din preliminariile Champions League, mai exact din turul al doilea, acolo unde au dat piept cu Kukesi, pe care au eliminat-o destul de greu, câștigând cu 1-0 pe teren propriu, pierzând cu 2-1 în deplasare, fiind apoi eliminați de azerii de la Qarabag. Echipa antrenată de Roberto Bordin a obtinut un rezultat bun în Polonia, pe terenul celor de la Legia, iar în această seară s-au calificat în grupele Europa League.

sheriff5

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente