Recomandări #diez. Evenimente care-ți vor completa o zi de vineri obișnuită

evenimente52
Foto: Allef Vinicius

O zi obișnuită de vineri se poate transforma într-una specială, dacă știi să-i adaugi câteva grame de magie. Echipa #diez a făcut o selecție de câteva evenimente, care îți pot transforma ultima zi lucrătoare din această săptămână într-un început perfect de weekend.

# Campionatul Republicii Moldova la volei pe plajă, între fete

Dacă ești pasionată de volei și mai ales de cel de plajă, vino joi, începând cu ora 17.00, la prima zi din cele trei de campionat de volei feminin. Competiția va avea loc în Parcul Valea Morilor, se va desfășura conform regulilor aprobate la nivel internațional și vor participa 12 echipe de jucătoare. Toate detaliile, pe facebook.

# Olympia CUP

Un alt campioant, de această dată unul de badminton, va avea loc joi la Complexul Sportiv al Universității de Medicină. Evenimentul va începe se va desfășura timp de trei zile și va începe la ora 15.00. Dacă vrei să te relaxezi după o zi încărcată și să te eliberezi de gânduri și stres într-un mod activ, află toate detaliile aici.

# Anime Screening Night

Dacă vrei să-ți petreci seara într-un mod cât mai liniștit, vino la o proiecție de filme anime, la iHUB, începând cu ora 19.00 și până la 20.00. Alături de prieteni, vei putea viziona filmul “Time of Eve” Anime. Ca să participi, trebuie să te înregistrezi aici, iar toate detaliile le poți găsi pe pagina de facebook.

# Crează-ți propriul catch dreamer 

ArtGame îți propune pentru ziua de vineri o activitate relaxantă și… somnolentă. Vino, începând cu ora 18.00 și confecționează-ți propriul catch dreamer, care să-ți vegheze somnul și să-ți atragă cele mai frumoase vise și energia pozitivă. Tot ce vrei să știi despre eveniment, găsești pe facebook.

# Emoji, proiecție de film la Patria

Un film animat este întotdeauna o alegere potrivită. Animația “Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Toate detaliile, le găsești aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente