Un fost mare fotbalist al Realului și naționalei Braziliei, condamnat la închisoare; Ar fi rămas fără bani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul mare jucător al lui Real Madrid şi al naţionalei Braziliei, Roberto Carlos a fost condamnat la trei luni de închisoare, acuzat că nu a plătit pensie alimentară pentru unul dintre cei nouă copii pe care îi are. Fostul fotbalist spune că se află în dificultate financiară și nu poate plăti pensia alimentară.

Fostul jucător al Realului îi datorează 15.148 de lire sterline (16.471 euro) fostei sale partenere, Barbara Thurler, care este mamă a doi dintre copiii săi. Fostul fotbalist ajuns acum la vârsta de 44 de ani susține că se află în dificultate financiară și s-a oferit să plătească suma în rate, ofertă care a fost însă respinsă de judecător.

În iulie acest an, Roberto Carlos a devenit tată pentru a noua oară, după ce actuala sa parteneră, Mariana, a născut-o pe Maria, a doua fiică a cuplului.

În vârstă de 44 de ani, brazilianul mai are trei copii cu prima soţie, în timp ce alţi patru s-au născut din patru relaţii diferite.

În carieră el a evoluat 11 ani la Real Madrid, echipă cu care a câștigat de 3 ori Liga Campionilor. A mai trecut și pe la Inter Milano sau Fenerbahce, iar cu echipa națională, pentru care a evoluat în 125 de meciuri, a devenit campion mondial în 2002.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...