Moldova vrea să doboare un nou record mondial de Ziua orașului Chișinău! Află cum poți contribui la marea acțiune

scsad

Anul acesta, Chișinăul împlinește 581 de ani. Cu această ocazie, Yuriy Seretskiy împreună cu prietenii săi au hotorât să-i ofere Capitalei un cadou mai deosebit. Este vorba despre o fotografie a orașului, căreia din moment ce îi dăm zoom, putem observa chipurile locuitorilor Capitalei. În momentul actual, fotografia mozaic este alcătuită din mai bine de 300.800 de poze, iar inițiatorii nu doresc să se oprească aici. Scopul lor este să adune un milion de fotografii, care ar reprezenta o mică parte a locuitorilor din Chișinău.

„În colajul nostru din milioane de imagini se va contura o fotografie a Chișinăului, dar nu una simplă! Unicitatea proiectului este că vă va permite să vedeți fotografia „sub microscop”! Punctele de pe panoul de imagine nu sunt doar puncte, ele reprezintă viața și soarta a sute de mii de persoane legate într-un fel cu orașul. Apropiind colajul nostru, puteți vedea sufletul orașului, soarta oamenilor care s-au născut, au studiat și au lucrat, au construit, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit, au luptat și au murit aici”, spune Yuriy, autorul proiectului.

Destinul oamenilor din colaj este, de fapt, soarta orașului. În ajunul aniversării Chișinăului, autorii proiectului ne îndeamnă să ne alăturăm și să ne amintim toate lucrurile frumoase legate de Chișinău și să contribuim ca numele lui să se asocieze cu un record mondial.

scsaddsadsasadsads

Cum poți ajuta la realizarea proiectului: 

# Alătură-te rețelelor sociale ale proiectului: Facebook, Twitter, OK, VK, Instagram, Google Plus, YouTube. De îndată ce un milion de persoane vor fi introduse, va fi deschis portalul oficial de încărcare a fotografiilor. Pozele trebuie să dețină o scurtă descriere a modului în care se referă la prezentul sau la trecutul capitalei noastre;

# Activează notificările de la rețelele sociale, astfel încât să nu pierzi timpul alocat încărcării. Portalul va fi deschis timp de 30 de zile, în care toți participanții înregistrați vor putea încărca fotografiile preferate;

# Fă un share prietenilor și cunoștințelor tale;

# Alătură-te Thunderclap-ului, care va permite tuturor utilizatorilor rețelelor sociale să se unească, astfel încât să ne multiplicăm eforturile pentru a răspândi mesajul despre aniversarea orașului nostru în întreaga lume!

Găsești aici mai multe detalii despre proiect, precum și cum arată fotografia în momentul actual.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente