(foto, video) Ce fel de rucsacuri stilate să-ți alegi în anul de studii 2017-2018. Tendințele pentru școală și nu numai

IMG_Main_RO

Chiar dacă școlarul preferă să meargă la lecții cu un singur caiet, el va alege pentru asta un rucsac super tare. De ce? Pentru că acesta este o parte a stilului, iar stilul înseamnă să fii individual. Anume spre asta tind tinerii și adolescenții.

Suntem bucuroși să vă prezentăm noua gamă de genți atât pentru cei care învață, cât și pentru cei care lucrează sau care vor să-și accentueze stilul. Nu mai pierdeți timpul pe la piețe și magazine unde nu veți găsi nimic potrivit, când noi vă propunem totul! Datorită promoției de toamnă „Back to school”, puteți alege în magazinul online Enter rucsacuri stilate pentru toată familia, iar noi vi le aducem în orice punct al Moldovei, gratuit. Într-un cuvânt, veți rămâne mulțumiți!

Propunem atenției dumneavoastră imaginile vizuale și o scurtă descriere a câteva modele de rucsacuri care vor accentua stilul personal.

#1. Xiaomi Urban Backpack – Business

IMG_1

Rucsacul ergonomic și modern Xiaomi, îndeplinit în stil minimalist, dar care are suficient spațiu pentru documente, laptop și diverse mărunțișuri. Buzunarele sunt însemnate cu iconițe care arată destinația fiecărui compartiment. Este confecționat din material sintetic impermeabil, ceea ce permite să fie purtat fără frică pe vreme ploioasă. Datorită formei se potrivește perfect oamenilor cu înălțime și parametri diferiți. În acest rucsac totul este făcut pentru confort maxim și siguranța lucrurilor: partea din spate este cu aerisire, mâner ferm și comod, căptușeală moale la bază, temei din plastic datorită căruia rucsacul își ține forma chiar și atunci când este gol.

Lifehack: compartimentul pentru laptop este îndeplinit din material de izolație, deci se va potrivi perfect pentru păstrarea alimentelor și băuturilor timp îndelungat, ținând temperatura.

#2.  Tucano Doppio Backpack – Sport

IMG_2

Rucsacul tip sport: simplu, comod, stilat și bine organizat. Înăuntru are buzunar pentru laptop, foi, diverse mărunțișuri precum pixuri, cărți de vizită, ochelari, telefon ș.a. Pe dinafară sunt amplasate buzunare pentru acces rapid, care se potrivesc pentru sticle cu apă, umbrelă, telefon. Rucsacul se deosebește printr-un nivel de confort ridicat, mânerele late distribuie greutatea uniform, iar spatele este capabil să ia și să mențină orice formă fără deformarea obiectelor aflate în interior. Avantajul principal al acestui rucsac, pe lângă comoditate, este siguranța lucrurilor dumneavoastră. Toate compartimentele interioare sunt confecționate din materiale de izolare calitativă, iar întăriturile permit lucrurilor să rămână fixate chiar și la o agitare mai puternică.

Lifehack: pe partea din spate se află un elastic gros destinat fixării mânerului retractabil, ceea ce se potrivește perfect persoanelor care nu doresc să suprasolicite spatele cu un rucsac greu.

#3. Tucano Modo Backpack – Funcțional

IMG_3

Modest la prima vedere, rucsacul urban este, de fapt, unul dintre cele mai bune la criteriile „aspect/funcționalitate”. Stilul strict și spațiul larg în interior se vor potrivi aproape fiecăruia. El nu este destinat doar pentru laptop, cărți și documente, dar e suficient de încăpător chiar și pentru lucrurile necesare unei călătorii sau excursii scurte. Cu toate acestea, nu se deformează și nu se uzează. Pe unul dintre mânerele rucsacului este amplasat un buzunar care poate fi utilizat pentru telefon, bani sau acte, întrucât accesul la el este rapid.

Lifehack: în interiorul rucsacului se află un buzunar ascuns în care se află o husă impermeabilă. În caz de ploaie, scoateți husa și îmbrăcați-o pe rucsac. Aceasta va păstra lucrurile dumneavoastră în siguranță chiar și pe timp de ploaie torențială.

#4. Tucano School Pack – School

IMG_4

Varianta ideală a rucsacului pentru școală: nimic de prisos, mărime medie, ușor și încăpător: puteți pune în el gustarea, cărțile și chiar uniforma pentru amtrenamente. Acest rucsac are un compartiment aparte pentru caiete și tabletă. Mânerele sigure și comode se reglează la lungimea necesară. Calitatea bună a materialului permite utilizarea acestuia mai mulți ani, iar vara îl puteți lua la mare.

#5. Meizu Backpack – Futuristic

IMG_5

Compania Meizu este una dintre puținele care știe să îmbine stilul și funcționalitatea, și nu este vorba doar de tehnică. Recent, Meizu a prezentat un rucsac nou care nu seamănă cu nici un altul. În această geantă este totul perfect – de la aspectul exterior, până la organizarea spațiului în interior. Rucsacul ortopedic Meizu nu este doar comod, dar și plăcut, iar designul său doar subliniază stilul dumneavoastră neordinar.

Lifehack: ceea ce par doar niște îndoituri normale sunt de fapt buzunare. Nu vă fie frică să puneți în aceste buzunare lucrurile personale. Acestea sunt încăpătoare și sigure!

#6. Tucano Compatto Pack – Compact

IMG_7

Un rucsac compact, perfect și ușor, care permite să purtați o cantitate limitată de lucruri. El nu este preconizat pentru transportarea tehnicii, pentru că nu are compartimente îngroșate sau tehnici de fixare, dar se potrivește perfect pentru lucrurile personale, uniforma pentru sport sau rechizitele pentru școală.

Lifehack: dacă nu aveți multe lucruri de luat cu voi, puteți transforma rucsacul într-o geantă mică și comodă. În caz de necesitate, îl scoateți, și obțineți rucsacul în forma sa obișnuită.

#7. Xiaomi College Wind – Student

IMG_9

O altă noutate printre accesoriile prezentate de compania Xiaomi – rucsacul pentru laptop, practic, încăpător, care se potrivește perfect atât elevilor și studenților, cât și persoanelor care lucrează. Umplutura specială pe partea din spate a rucsacului va asigura protecția laptopului de posibilele deteriorări mecanice, iar poziționarea comodă a buzunarelor exterioare vă permite să aveți toate cele necesare la îndemână. Designul simplu și culorile neutre fac potrivit acest accesoriu atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Nu pierdeți ocazia de a cumpăra unul dintre rucsacurile exclusive la cele mai bune prețuri în magazinul Enter! Detalii pe site-ul enter.online sau prin telefon 068-800-900.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente