Vino la Startup Grind, fă cunoștință cu Zach Coelius și află cum poți să atragi investiții de milioane pentru afacerea ta

StartupGrind-Chisinau

Dreamups relansează seria de evenimente Startup Grind Chișinău. De această dată, ești invitat să-l cunoști pe Zach Coelius, antreprenor și investitor din Statele Unite. Cel mai recent succes înregistrat reprezintă investiția sa în startupul Cruise Self Driving Cars, care a fost achiziționat de General Motors pentru suma de 1 miliard de dolari US.

Zach Coelius este investitor în cadrul companiei Zeitgeist Partners și un antreprenor cu peste 10 ani de experiență în afaceri. Zach invesește primordial în startupurile tehnologice prin intermediul platformei Angel List. În portofoliul său de investiții se regăsesc astfel de companii, precum: Branch Metrics Mobile deep linking, SkySafe Drone invasion prevention, Cruise Self Driving Cars, ultima fiind achiziționată de General Motors pentru suma de un miliard de dolari US.

Pe 21 septembrie, de la ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Zach Coelius și să afli cum să-ți mărești șansele de a obține investiții de milioane pentru afacerea ta. Mai multe detalii despre programul evenimentului găsești aici.

startup_grind_chisinau

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 185 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente