Toți cei care vor sosi la Aeroportul Internațional Chișinău la 27 august vor primi în dar o sticlă de Vin Spumant DOR

chisinau-airport-transfer

Dată importantă în calendarul Republicii Moldova, 27 august – Ziua Independenței, va fi sărbătorită cu #DOR de echipa Bostavan la Aeroportul Internațional Chișinău.

„Dor – cuvânt unic în limba română, pentru care nu există traducere în nicio altă limbă. O noțiune cât o trăire sufletească, care îmbină stări contradictorii, dar invariabil de frumoase – dragostea, nostalgia și dorința.”

Ziua Independenței este un bun prilej de a consemna una dintre cele mai semnificative sărbători naționale. Și pentru că cele mai frumoase ocazii sunt sărbătorite în compania unui spumant care satisface acel moment deosebit, ne dorim să împărtășim împreună cu mii de oameni emoțiile revenirii acasă, la origini, care sunt mereu însoțite de acest sentiment frumos precum e Dorul. Sau doar să îi surprindem și să îi întâmpinăm cu drag pe cei care pășesc, poate, pentru prima oară pe teritoriul țării noastre.

„Pentru a celebra acest eveniment, vom oferi în dar câte o sticlă de Vin Spumant DOR tuturor pasagerilor curselor din data de 27 august care sosesc la Aeroportul Internațional Chișinău. Prin acest gest ne dorim ca toți cei ajunși în această zi importantă în Moldova să își aline sentimentul de dor, să simtă atmosfera de sărbătoare și să se bucure din plin de compania celor dragi, savurând spumantul Dor”, spun cei de la Bostavan.

DESPRE GAMA DE VINURI SPUMANTE DOR

bostavan

Produs după o rețetă italiană și obținut din struguri atent selectați, fiecare spumant DOR te poate cuceri prin gustul său nobil, dominat de note fructate.

Ambalat într-o sticlă cu design sobru, cu motive tradiționale, spumantul DOR este creat în colaborare cu renumitul vinificator italian Federico Giotto. Gama de produse cuprinde :

  • Spumantul DOR Alb brut, care combină soiul italian de struguri Chardonnay, Pinot Blanc și Fetească Albă, o textură proaspătă și un buchet complex;
  • Spumantul DOR Alb dulce, care este un cupaj dintre soiul italian de struguri Chardonnay și soiul Pinot Blanc, dezvăluind arome de prospețime
  • Spumantul DOR Muscat dulce, care te seduce cu gustul său dulce și aroma florală;
  • Spumantul DOR Rose brut, învăluit de arome florale discrete, oferite de soiurile de struguri Pinot Noir și Pinot Meunier.
  • Spumantul DOR Rose demisec ne cucerește cu gustul său desăvârșit pe care îl oferă soiurile Pinot Noir și Pinot Meunier.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente