Aruncă culoare pe hârtie și participă la o licitație combinată cu muzică în cadrul evenimentului „Art with me”

artevent

Ce poate fi mai frumos decât o seară specială încărcată de artă, muzică și oameni frumoși? Fundația Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova invită toți iubitorii de frumos la un eveniment inedit în data de 8 septembrie, cu începere de la ora 18.00, în incinta Muzeului Național de Artă.

„Art with me” este un eveniment caritabil, care va combina pictura și muzica. Într-o atmosferă degajată, 100 de invitați vor avea posibilitatea să socializeze la un pahar cu vin, să asculte muzică live, dar și să picteze.

Invitații vor avea posibilitatea să „arunce” culoare pe hârtie, după care tot ei vor fi oamenii care-și vor scoate la licitație lucrările. Va fi o licitație distractivă, cu prețuri simbolice.

Sursele financiare acumulate în urma vânzărilor de bilete, dar și donațiilor vor fi direcţionate în totalitate pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu oferite de către personalul calificat și multidisciplinar. Prețul unui bilet la eveniment este de 80 de lei.

Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, cu numele scurt HOSPICE Angelus, este primul centru de Îngrijiri Paliative din mun. Chișinău și cel mai mare prestator de servicii medico-sociale pentru pacienții cu boli incurabile, progresive și avansate cu prognostic limitat de viață, sub 12 luni, din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente