Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova se extinde în regiuni. Fii parte a schimbării!

JCI-Moldova-foto (1)
Foto: JCI Moldova

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova, prezentă în momentul de față la Chișinău, Ungheni, Rezina și Orhei anunță extinderea în celelalte orașe ale țarii. Tinerii interesați de a face parte din grupurile de inițiativă sunt invitați să se înregistreze, completând formularul de intenție.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200.000 de membri în 120 de ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care și-au propus să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei.

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat pe data de 29 septembrie 2011. În momentul de față sunt patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei.

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Aplică acum și contribuie la lansarea unei organizații JCI în localitatea ta.

Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

În perioada 14-15 februarie 2017, președinta Junior Chamber International, Dawn Hetzel, a efectuat o vizită în Republica Moldova, timp în care s-a întâlnit cu membrii și partenerii JCI Moldova, precum și cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea.

La întâlnirea cu partenerii Camerei Tinerilor Antreprenori JCI Moldova, Dawn Hetzel a încurajat susținerea inițiativelor JCI pentru a produce cât mai multe schimbări pozitive în comunitățile locale. „Este foarte încurajator și sunt foarte emoționată după întâlnirile pe care le-am avut. JCI Moldova a făcut un lucru incredibil în crearea de relații puternice, partenerii organizației cred în misiunea JCI, cred în tinerii de aici și doresc cu adevărat să facă Moldova mai bună. Este un mare potențial aici și membrii JCI împreună cu partenerii săi vor face multe lucruri bune.”

Vezi un reportaj video de la vizita președintei JCI, Dawn Hetzel la Chișinău.

JCI Moldova a contribuit la crearea și organizarea în 2017 a primei ediții a Conferinței Balcanice JCI la București, urmând în anii care vin să fie organizată o ediție și în Republica Moldova.

JCI Moldova a anunțat intenția de a organiza în 2018 JCI European Capitals Meeting și în 2020 JCI European Presidents Meeting.

Completează formularul de aplicare și fii parte a celei mai mari rețele de tineri cetățeni activi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente