00:10:40 20.04.2024
Stiri

Candu CONFIRMĂ demersul autorităților de la Chișinău către ONU: „Rusia ne intimidează, ținând ilegal pe teritoriul țării noastre trupe, muniții și armament”

Politică 23.08.2017 11:41 Vizualizări3238 Autor: Ziarul National
Candu CONFIRMĂ demersul autorităților de la Chișinău către ONU: „Rusia ne intimidează, ținând ilegal pe teritoriul țării noastre trupe, muniții și armament” facebook


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, confirmă faptul că reprezentantul permanent al R. Moldovei la Organizația Națiunilor Unite, Victor Moraru, a solicitat organizației să introducă pe agenda următoarei sesiuni a Adunării Generale, care va debuta la 12 septembrie curent, chestiunea privind retragerea trupelor și trupelor și armamentului Federației Ruse din regiunea transnistreană.

Potrivit lui Candu, Declarația Parlamentului privind retragerea trupelor ruse și armamentului rusesc, care a fost adoptată la 21 iulie curent, nu e un simplu document.

Citește și: Guvernul R. Moldova INSISTĂ ca retragerea trupelor rusești din regiunea transnistreană să fie o PRIORITATE pentru ONU

„De 25 de ani, sub pretextul unei misiuni de pacificatori, Federația Rusă ne intimidează, ținând ilegal pe teritoriul țării noastre trupe, muniții și armament. La sfârșitul sesiunii, Parlamentul a adoptat o Declarație prin care a solicitat retragerea acestora și respectarea neutralității și statalității R. Moldova. Nu a fost un simplu document. Vom continua să facem totul pentru reintegrarea teritoriului”, a dat asigurări spicherul într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md