Un șofer s-a răsturnat cu mașina și s-a apucat să-şi caute soția pe câmp, însă aceasta era acasă

Un şofer din Constanţa care s-a răsturnat cu mașina, între localitățile Nisipari și Dorobanțu Gară, a sunat speriat la 112 și le-a spus celor de la urgențe că în mașină se afla și soția lui, dar că nu reușește să o mai găsească. Ulterior, însă, s-a stabilit că bărbatul era băut, iar soţia era acasă şi teafără.

Potrivit Mediafax, şoferul, un bărbat de 34 de ani, a reuşit să iasă singur din maşină şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, spunând că în maşină se afla şi soţia sa, pe care nu o mai găseşte.

Imediat, spre locul accidentului a plecat o autospecială cu modul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii temându-se că femeia ar putea să fi rămas prinsă sub maşina răsturnată.

La locul accidentului, pompierii l-au găsit pe bărbat, confuz, dar nicio urmă de femeie. Până la urmă s-au lămurit că aceasta nu era împreună cu soţul ei în momentul producerii accidentului, aceasta aflându-se acasă, la Poarta Albă.

Şoferul care a alarmat Poliţia şi ISU Constanţa a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, iar medicii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,24 miligrame per litru. El este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate şi ar putea fi şi sancţionat contravenţional pentru alertarea fără drept a organelor de ordine publică.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.