Un interlop turc, care a fost reţinut pe Aeroportul Chişinău, a fost predat autorităților române// VIDEO

Autorităţile din Republica Moldova au extrădat României un cătățean al Turciei, condamnat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni pe teritoriul României. Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră au predat infractorul autorităților române la punctul de trecere Leușeni – Albița.

Din informațiile preliminare, la sfârșitul lunii aprilie, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerii Centrului Cooperare Polițenească Internațională al IGP au reţinut pe Aeroportul Internațional Chișinău un cetățean turc de 51 de ani, anunțat în căutare internațională de către BNC Interpol București.

Bărbatul era condamnat la 3 ani şi 8 luni închisoare pentru organizarea unui grup criminal și migraţia ilegală pe teritoriul României.

Urmare a deciziei judecătorei Chișinău, sediul Buiucani, pe numele acestuia a fost emis mandat privind extrădarea din Republica Moldova în România, pentru ispășirea pedepsei.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.