Cel de-al 7-lea sezon al emisiunii „Vocea României” va avea o modificare în format

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Vocea României”, care va fi difuzat din toamnă de Pro TV, va avea o modificare în format, antrenorii Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adrian Despot având posibilitatea, în cea de-a doua etapă a competiţiei, de a înlocui oricând concurentul pe care l-au salvat după ce acesta a fost eliminat dintr-o altă echipă.

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă, informează Pro TV.

În acest nou sezon al emisiunii, Marius Moga este înlocuit în rolul de antrenor de Adrian Despot. După plecarea de la „Vocea României”, Marius Moga rămâne antrenor la „Vocea României Junior”, competiţie pe care a câştigat-o în primul sezon împreună cu Maia Mălăncuş. Artistul vrea să se axeze pe acest proiect şi pe altele aflate în derulare.

În cadrul grandiosului show pot participa și concurenți din Republica Moldova.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii a fost câştigat de Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, tinerei revenindu-i marele premiu în valoare de 100.000 de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...