(foto) Cu Moldtelecom, Gustar 2017 a fost mai aproape de fiecare

DSC_0029

Bucurie, relaxare, degajare, armonie, fericire și multă comunicare, acestea sunt doar câteva stări emotive, din multitudinea emoțiilor pozitive, trăite de toți vizitatorii celui mai așteptat festival al anului –  Gustar 2017. Mai mult decât atât, în armonie cu natura, aceste stări au depășit culmile Orheiului Vechi, la propriu și la figurat!

Datorită partenerului evenimentului, Compania Moldtelecom, pe tot parcursul celor 2 zile de festival, toți vizitatorii au avut posibilitatea să-și împărtășească emoțiile momentului cu cei care nu au reușit să ajungă la Gustar. Moldtelecom a organizat o Zonă Techno, unde vizitatorii au avut acces, gratuit, la Internet prin Wi – Fi și la un punct de reîncărcare a telefoanelor mobile, laptopurilor, gadgeturilor, ca să poată fotografia, filma, distribui și relata live despre eveniment. Punctul de încărcare a dispozitivelor mobile a fost pus, în premieră, la dispoziţia tuturor participanţilor în cadrul unui astfel de eveniment, de către Moldtelecom. Acesta va continua să fie prezent la evenimente de genul respectiv, pentru utilitatea și comoditatea publicului larg.

În mijlocul stâncilor de la Orheiul Vechi, scăldate abundent de soare, Zona Moldtelecom a fost o adevărată oază de umbră şi relaxare, unde vizitatorii Gustarului și-au petrecut timpul confortabil, pe bean bag-uri și baloți de baie, cu posibilitatea de a testa serviciile Moldtelecom: televiziunea digitală cu peste 150 de canale TV, serviciul Multiscreen, Megogo, CloudCamera şi cele mai noi gadgeturi disponibile în magazinele campanei. Consultanții Moldtelecom au avut grijă să ofere răspunsuri și soluții, cu mare drag, la toate întrebările și solicitările parvenite din partea vizitatorilor.

Pe lângă toate facilităţile din Zona Techno, fanii Gustarului s-au bucurat şi de cadouri unice, special gândite de către Moldtelecom, pentru buna dispoziție și amintiri frumoase ale participanților la Festivalul Gustar 2017: mascote Gustar, cuverturi UNITE, perfecte pentru picnic-uri în mijlocul naturii, tricouri, chipiuri, magneţi şi cartele cu Internet mobil. Mai mult, sâmbătă spre seară, toţi cei care au trecut prin zona Moldtelecom au avut posibilitatea să adune toate emoțiile și trăirile frumoase într-un spot micuț, GIF, postat instantaneu pe rețelele de socializare.

Programul artistic al Festivalului Gustar 2017 s-a îmbinat perfect cu activitățile și facilitățile din Zona Techno, organizată de Moldtelecom. Peste 50 de persoane, concomitent, s-au relaxat la umbră, navigând pe Internet şi savurând din atmosfera deosebită a Festivalului. Spre seară, după toate excursiile, work-shop-urile şi distracţiile de care au avut parte, copiii au putut urmări desenele animate preferate, la televizorul din cortul Moldtelecom. În plus, cei maturi au avut posibilitatea să urmărească live, toată acțiunea de pe întreg teritoriul festivalului, direct pe ecranul televizorului din Zona Techno, datorită serviciului CloudCamera de la Moldtelecom care, de altfel, a permis şi organizatorilor să urmărească înregistrările de pe dispozitivele lor mobile, oricând şi de oriunde.

Festivalul muzical Gustar 2017 a fost o posibilitate deosebită de a petrece timpul cu familia, departe de aglomeraţia oraşului, într-un cadru natural unic din țară. Cei mai populari artişti ai momentului, precum Zdob şi Zdub, Gândul Mâței, The Motans, N.O.H.A, Spitalul de Urgenţă, Lou Bega, etc., au asigurat o atmosferă incendiară, adunând în jurul scenei toți vizitatorii care au dansat împreună, pe ritmurile melodiilor preferate.

Moldtelecom mulțumește tuturor vizitatorilor Gustar 2017 pentru momentele frumoase și clipele de neuitat, trăite împreună și împărtășite celor dragi.

Moldtelecom este Operatorul numărul 1 de soluţii integrate: mobile – fixe – Internet – TV.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente