Punct şi de la capăt: Veronica Herța nu mai lucrează în Primăria Chişinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Directorul General al „Apă – Canal”, Veronica Herța, și-a încheiat activitatea în cadrul Direcției Generale Finanțe a Primăriei mun. Chișinău. Printr-o postare pe pagina de facebook, Herța a anunțat că are toate actele în regulă.

„Punct şi de la capăt. Oficial de astăzi (21 august – n.r.), cu toate actele în regulă a fost pus punct la activitatea mea în cadrul Direcției Generale Finanţe”, a anunțat Herţa.

Veronica Herța a ținut să mulțumească colegilor de la primărie, edilului Capitalei, Dorin Chirtoacă, dar și colegilor din alte instituții.

„Mulțumesc echipei de la Direcţia Generală Finanţe, oamenii cu care am lucrat cot la cot aproape 7 ani, oameni de la care am învățat multe lucruri şi alături de care am crescut pe plan profesional, oameni cu care am putut demonstra că Direcția Generală Finanţe este un etalon în ceia ce înseamnă activitatea în administrația publică locală. Mulțumesc colegilor de la Ministerul Finanțelor, Inspectoratul Fiscal, Inspecția Financiară, Curtea de Conturi, CALM pentru conlucrare, dezbateri poate pe alocuri mai puțin plăcute dar toate făcute în scopul îmbunătățirii activității, cadrului legal etc. Mulțumesc consilierilor municipali care au venit cu idei şi propuneri constructive şi nu doar declarații populiste atunci când veneam în față lor cu proiectul de buget sau cu raportul privind executare acestuia. Nu în ultimul rând, mulțumiri celui care primul a avut încredere în mine şi în faptul că o să reușim împreună cu colegii de la direcție să gestionam bine un domeniu atât de important, mulțumesc Primarul general Dorin Chirtoacă”, se arată în mesajul Veronicăi Herţa.

Astfel, până în 2021 aceasta urmează să îşi exercite atribuțiile, pe care le are deja de 11 luni, de Director General SA „Apă Canal”.

„Un lucru mă bucură, ca în cadrul întreprinderii sunt şi oameni care vor să schimbe lucrurile spre bine, oameni care nu vor să le fie rușine să spună că lucrează la Apă Canal, oameni care vor să aducă un serviciu mai calitativ către consumatori. Doar împreună cu astfel de oameni poți să reușești”, se mai arată în mesajul fostei funcționare de la Primăria chişinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...