Ce faci în acest început de săptămână? Găsește aici șase recomandări de evenimente interesante pentru ziua de marți, 22 august

evenimente21
Foto: João Silas

Echipa #diez a pregătit pentru tine șase recomandări de evenimente interesante pentru acest început de săptămână. Astfel ai oportunitatea de a alege dintre evenimente culturale, precum piese de teatru și până la evenimente sportive, de exemplu un meci de fotbal. Petrece timpul frumos în ultimile zile de vară!

#MNYO Berlin Tour Chișinău

facebook.com/mnyouthorchestra

Moldovan National Youth Orchestra celebrează participarea la cel mai prestigios din lume festival dedicat orchestrelor naționale de tineret ”Young Euro Classic Berlin” printr-un concert de excepție la Filarmonica din Chișinău, 22 august, ora 18.00. 84 muzicieni din 7 țări: Moldova, România, Ucraina, Spania, Olanda, Germania, Coreea de Sud conduși de dirijorul principal al orchestrei Gabriel Bebeșelea (România) vor prezenta lucrări semnate de Weinberg, Lipatti, Enescu, Ceaikovski, Mozart, Mussorsgki/Ravel.

Mai multe detalii găsești AICI!

#The history and future of mobile

facebook.com/ihubchisinau

Multe inovații și idei geniale au fost de la apariția telefoniei în secolul 19 până la telecomunicațiile cum le știm noi acum, în 2017. În ultimii ani se poate observa o puternică convergență tehnologică, au început să se șteargă hotarele între Internet și telecomunicațiile clasice. Sunteți invitați la o scurtă revizuire a genezei telecomunicațiilor, analiză arhitecturală a rețelelor mobile 2G/3G/4G și proiecție în viitorul oferit de 5G.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spune NU Corupției în Educație

facebook.com/nocorruptionineducation

Vino la un training motivațional oferit de doi activiști civici și doi experți care vă vor iniția în acțiunile ce trebuie înteprinse pentru a eradica corupția din sistemul educațional.

Primul eveniment de lansare a campaniei sociale „No Corruption in Education” propune un șir de antecedente și sfaturi utile, care vă vor fi expuse de către cei mai pregatiți și profesioniști speakeri de la noi din Republica Moldova.

Ca la orice eveniment de excepție, locurile sunt limitate, iar înregistrarea se va face prin intermediul completării unui formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc42Nz0kmtSMwpyJxqlssvJ3LbhCmNdivzy5oQe6Kwqypf9zw/viewform?usp=sf_link.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#CF Ungheni – FC Edineț

facebook.com/cf.ungheni.2015

Dacă ești fan al fotbalului atunci urmărește Campionatul Republicii Moldova, Divizia A, Etapa VI.

Mai multe detalii găsești AICI!

#De vorbă cu Emma

facebook.com/TeatrulGenezaArt

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov.
Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca

„Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt UN TOT ÎNTREG.”
Nu căuta fericirea undeva departe, ea nu este un pescăruș, iar tu nu ești o întindere de ape.
„Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”.

Prețul biletelor: 100 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

Mai multe detalii găsești AICI!

#Școala de vară pentru fete „Rocketele”

facebook.com/potmusicmoldova/

 POT Music anunță desfășurarea Școlii de vară pentru fete “Rocketele” în perioada 22-27 august la Chișinău. Timp de 6 zile, cele 25 de participante ale Școlii de vară vor avea ocazia să interacționeze cu traineri (femei) cu experiență în domeniul muzicii și vor acumula de cunoștințe de lucru în echipă și etapele de dezvoltare ale unei trupe muzicale de fete.

Școala de vară “Rocketele” este organizată pentru prima dată la Chișinău, inspirat din conceptul suedez – Popkollo, școala de vară organizată în Suedia și care are la bază principiul – fete pentru fete. Astfel, fetele participante în cadrul Școlii de vară, vor fi instruite în exclusivitate de femei, invitate din Suedia și traineri locali.

La Școala de vară pentru fete „Rocketele” pot participa:
– fetele cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani;
– fetele pasionate de muzică, dar nu neapărat experiență sau cunoștințe muzicale;
– fetele care pot participa la Școala de vară pe toată perioada (22-27 august)

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente