Universitatea din Cambridge oferă burse pentru anul de studii 2018/2019. Află cum poți să beneficiezi de ele

hdv-cambridge-2

Ești tânăr și vrei să începi un studiu unversitar la o universitate prestigioasă? Ai șansa unică să aplici la bursa oferită de University of Cambridge care acoperă în întregime costurile studiilor. Află cum să aplici și mai multe informații din articol.

Universitatea din Marea Britanie, University of Cambridge oferă burse pentru studenții internaționali, indiferent de cetățenia care o posedă. Deadline-ul pentru aplicare este 15 octombrie 2017. The Cambridge Commonwealth, European & International Trust a fost inaugurat la 1 august 2013 ca o subdiviziune a Cambridge Commonwealth Trust și Cambridge Overseas Trust.  Aceste organizații au drept scop suportul financiar al studenților internaționali, care învață la University of Cambridge. Ei oferă aproximativ 400 de burse anual și ajută până la 1400 de studenți din 85 de țări de pe tot globul pământesc.

Aplicările vor fi acceptate pentru studiile de licență și de master de două comisii diferite și procesul de aplicare este diferit.

Trust-ul nu acceptă aplicări din partea studenților care deja sunt implicați într-un program de studiu, însă acceptă aplicările pentru un curs mai avansat (Master sau PhD).

Pentru a afla mai mult despre statutul aplicării tale accesează paginile web pentru licență și master.

Cei care aplică la bursă trebuie să fie studenți la anul 1 la licență, excluzând cetățenii UK sau EU, la Master pentru programele MPhil, MASt, LLM sau la PhD. Cele mai multe burse sunt oferite pentru studenții la Master sau PhD, 85%, celelate 15% din burse sunt oferite pentru studenții la licență.

Nu există burse pentru studenții care vor să facă a doua facultate, însă sunt două excepții – studentul vrea să facă un al doilea Master la Cambridge pentru a obține PhD aici sau studentul a făcut prima facultate la o universitate afiliată cu University of Cambridge. De asemenea, nu există burse pentru studenții de schimb și studenți part-time.

Pentru a obține bursa, studentul trebuie să fie admis la universitate prin procedură obișnuită la orice facultate existentă în prezent la Cambridge. Informează-te despre aplicările și studiile la licență și master.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente