Filmările la ultimul sezon din „Game of Thrones” vor începe în octombrie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Filmările pentru cel de-al optulea sezon al serialului „Game of Thrones”, care va fi și ultimul din această producție realizată de postul de televiziune HBO, vor începe în luna octombrie a acestui an, conform unui anunț făcut de actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister, într-un interviu pentru site-ul Collider.com, scrie Agerpres.

„La început, am știut ce se va întâmpla în primele trei sezoane. După aceea, am aflat ce se întâmplă sezon cu sezon. Primim scenariile cu aproximativ o lună înainte de începerea filmărilor și așa aflăm ce urmează să se întâmple în respectivul sezon. Încă nu știu cum se vor desfășura lucrurile în următorul sezon. Începem filmările în octombrie, așa că poate peste câteva săptămâni o să primim scenariile și voi afla. Sunt extrem de curios”, a mărturisit actorul.

Deși Nikolaj Coster-Waldau nu știe la ce să se aștepte de la ultimele episoade ale serialului „Game of Thrones”, declarația sa are darul de a-i liniști pe fanii personajului Jaime Lannister, întrucât acesta va apărea și în sezonul al optulea, în pofida numeroaselor pericole prin care trece în cel de-al șaptelea sezon, difuzat în această perioadă de postul HBO.

De obicei, filmările la un nou sezon din „Game of Thrones” începeau în luna august și se încheiau în februarie, însă sezonul al optulea va avea doar șase episoade, spre deosebire de cele zece episoade ale sezoanelor 1 — 6 și cele șapte episoade ale actualului sezon. Este adevărat însă că aceste șase episoade vor fi mai lungi și mai încărcate de acțiune. Deocamdată data la care va avea loc premiera celui de-al optulea sezon nu a fost stabilită.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...