A mers să schimbe 600 de euro, dar a primit cu 10 mii de lei mai mult. Ce a făcut femeia

Administraţia unui schimb valutar din capitală s-a adresat după ajutor la Poliţie, după ce unul din operatorii săi i-a dat unei cliente cu 10 mii de lei mai mult decât se cuvinea. Acum oamenii legii din capitală solicită ajutorul populaţiei pentru a identifica femeia care s-a ales cu banii nemeritaţi.

Astfel, poliţiştii au constatat că necunoscuta ar fi schimbat 600 euro, iar operatorul din neatenţie iar fi oferit  22 000 de lei. După ce a primit banii, femeia a ieşit şi nu s-a mai întors pentru a reîntoarce diferenţa de bani.

În acest context, poliţiştii solicită respectuos intervenţia cetăţenilor, care au recunoscut-o să comunice datele la numerele de contact: 0 792 066 73 / 0 691 509 93. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Respectiv, în funcţie de rezultatele investigaţiilor demarate pe parcurs, acţiunile femeii urmează a fi apreciate şi calificate juridic de către organul de urmărire penală, precum şi sancţionarea ei conform legislaţiei în vigoare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.