De Ziua Independenței, chipul lui Decebal va apărea pe strada ce-i poartă numele. Vino la prezentarea „Peretului Gloriei”

20799380_1294221667354885_7338338826594779482_n
Foto: Igor Vrabie

Chipul lui Decebal, care de curând a început să se contureze pe o clădire de pe bulevardul cu același nume, urmează să fie inaugurat. Radu Dumbravă, împreună cu echipa care a muncit la proiect, îi invită pe locuitorii Chișinăului să participe la marea deschidere a unei picturi care promite să fie un punct de atracție a acestui bulevard și să reamintească societății și oaspeților istoria dacilor și rolul personajului.

Evenimentul va începe oficial la ora 11:00, într-o zi semnificativă pentru Republica Moldova – Ziua Independenței, 27 august.

„M-am documentat, chiar fiind la Vatican am vazut bustul lui Decebal. Lucrarea va fi monocromă. Am ales fundalul de aur. Chipiurile vor fi alb negru”, spune tânărul. Radu Dumbravă este determinat să termine lucrarea până atunci, iar chipul schițat al lui Decebal să apară în cel mai scurt timp pe clădirea blocului.

Puteți vizualiza aici cum a decurs procesul creației, iar toate detaliile despre eveniment, le găsiți pe pagina de facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente