Messi își liniștește fanii; Va semna contractul și va primi un salariu uriaș

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fanii Barcelonei pot sta liniştiţi. Lionel Messi va semna cât de curând noul angajament cu gruparea catalană. Starul argentinian nu are nicio dorinţă să plece, ne garantează Robert Fernandez, secretarul tehnic al catalanilor.

În condiţiile în care în presă au apărut informaţii conform cărora ar exista cluburi dispusă să plătească clauza de reziliere a argentinianului, mai ales că acesta nu a semnat încă noul contract, Barcelona a simţit nevoia să facă anumite precizări importante. Părţile s-au înţeles de peste o lună şi nu există vreo şansă ca starul sud-american să fie pierdut asemenea lui Neymar. Asta nici măcar nu ţine de vreo clauză de reziliere, ci de dorinţa argentinianului de a rămâne pe viaţă la clubul de suflet.

„Acordul cu Messi este total. Din ambele părţi. Aşteptăm doar un moment oportun pentru a semna şi a face anunţul oficial. Ştim cât de decisiv şi important e el pentru Barcelona”, a anunţat Robert Fernandez, secretarul tehnic al clubului, potrivit Mundo Deportivo.

Potrivit noului angajament, care va fi valabil în următorii patru ani, starul argentinian va încasa 48,5 milioane de euro pe an.

Cum era de aşteptat, jurnaliştii sursei citate s-au interesat de stadiul negocierilor cu fotbaliştii care ar trebui să îl facă uitat pe Neymar. În ultima perioadă s-a discutat intens despre transferurile lui Dembele şi Coutinho, însă nici Dortmund şi nici Liverpool nu par dispuse să se despară de jucători.

„Suntem în negocieri. Încercăm să luăm jucători de la echipe mari, astfel că misiunea e extrem de dificilă. Sper eu să anunţăm ceva oficial cât de curând. Vrem să aducem fotbalişti de mare valoare, însă aceştia nu au clauză de reziliere. Ca atare, trebuie mai întâi să ajungem la un acord cu cluburile”, a mai spus oficialul catalanilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...