Milan face un nou transfer impresionant; L-a adus pe Kalinic de la Fiorentina

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Clubul italian AC Milan a anunţat, duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, transferul fotbalistului croat Nikola Kalinic (29 de ani) de la ACF Fiorentina.

Oficialii de pe San Siro au folosit o animaţie care înfăţişează iniţialele numelui atacantului croat, golgheterul Fiorentinei din sezonul trecut. Literele N şi K apar mai întâi pe un fond alb-violet care se transformă, ulterior, în negru şi roşu, iar sub acestea se află mesajul „Bine ai venit la AC Milan”. Mai mult, în momentul când a fost postată animaţia, milanezii au avut grijă să pună şi steagul Croaţiei lângă.

Este aceeaşi metodă pe care oficialii de la AC Milan au folosit-o şi în cazul transferului lui Ricardo Rodriguez de la VfL Wolfsburg. Anunţul celor de la AC Milan vine la doar câteva zile după ce Nikola Kalinic a lipsit nemotivat de antrenamentele echipei ACF Fiorentina, fiind sancţionat de către conducătorii clubului.

Nikola Kalinic a marcat 20 de goluri şi a oferit patru pase decisive în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut pentru Fiorentina. 25 de milioane de euro i-a costat croatul pe milanezi.

Leonardo Bonucci (Juventus), Andre Silva (FC Porto), Andrea Conti (Atalanta), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen), Mateo Musacchio (Villarreal), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Lucas Biglia (Lazio), Franck Kessie (Atalanta), Antonio Donnarumma (Asteras Tripoli) şi Fabio Borini (Sunderland) sunt celelalte transferuri efectuate în această vară de către AC Milan.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...