(VIDEO) „The Hitman’s Bodyguard”, cel mai urmărit film în weekend; Cum arată TOP 5

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Filmul „The Hitman’s Bodyguard” a intrat direct pe prima poziție în box office-ul din America de Nord weekendul trecut, depășind pelicula horror „Annabelle: Creation”, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Avându-i în rolurile principale pe actorii Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds, lungmetrajul „The Hitman’s Bodyguard” a obținut încasări de 21,6 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Regizat de Patrick Hughes, acest film spune povestea celui mai bun bodyguard din lume care trebuie să depășească multe obstacole pentru a-l însoți pe cel mai mare inamic al său, un asasin plătit, până la Curtea Internațională de Justiție de la Haga.

Filmul „Annabelle: Creation”, ce prezintă aventurile unei păpuși malefice, a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american, în al doilea weekend de proiecții, cu încasări de 15,5 milioane de dolari.

Acest film horror regizat de David F. Sandberg, un prequel al peliculei „Annabelle” (2014), de John R. Leonetti, a obținut deja încasări de peste 64 de milioane de dolari, deși a beneficiat de un buget de producție de doar 15 milioane de dolari, potrivit site-ului Box Office Mojo.

Impulsionat de cronicile pozitive din presa americană de specialitate, cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, „Logan Lucky”, a debutat pe poziția a treia, cu încasări de 8 milioane de dolari. În acest film, doi frați leneși, interpretați de Channing Tatum și Adam Driver, încearcă să organizeze un jaf spectaculos în timpul unei curse NASCAR din Carolina de Nord.

„Dunkirk”, epopeea cinematografică regizată de Christopher Nilan, ce prezintă operațiunea de evacuare a 400.000 de soldați britanici în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Această peliculă a obținut deja 165,5 milioane de dolari în cinci săptămâni.

Filmul de animație „The Nut Job 2: Nutty by Nature” a pierdut două poziții față de săptămâna trecută și a coborât pe locul al cincilea cu încasări de 5,1 milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...