(VIDEO) Neymar face spectacol la PSG: Reușite superbe într-un meci cu 8 goluri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar are parte de un start extraordinar la PSG. Cu Toulouse, la a doua apariție în tricoul parizienilor și totodată prima în fața propriilor fani, starul brazilian a semnat o dublă și două pase decisive și și-a trecut în cont și o bară. Cel de-al doilea gol a fost de-a dreptul superb și a închis tabela la 6-2 pentru echipa lui Emery!

Prima dată, Neymar a „șters” bara transversală cu un șut din 14 metri, după o pasă a lui Daniel Alves. Noul decar din capitala Franței a fost cel care a înscris primul gol al lui PSG duminică seară pe Parc des Princes, în minutul 31, când a egalat la 1 după ce a reluat în plasă mingea respinsă de portar la șutul lui Cavani.

Parizienii au trecut în avantaj în minutul 35, când același Neymar i-a pasat lui Rabiot, trecându-și în cont primul assist al serii.

Show-ul sud-americanului a continuat și în repriza secundă. A obținut penalty-ul din care Cavani a punctat în minutul 74, iar peste 10 minute a pasat din nou decisiv, la reușita lui Kurzawa.

Cel mai scump fotbalist din toate timpurile a închis tabela la 6-2 pentru PSG cu un gol extraordinar! A ieșit dintre nu mai puțin de 4 adversari care îl înconjuraseră în careul advers și a finalizat cu un șut pe jos, după ce a mai driblat un fundaș.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...