Rămâi duminică seara în oraș? Vino să vezi un film la Cinematograful Buiucani și susține o cauză caritabilă

andreea5

Funds to Specials organizează A Special Movie-Night part II. Pe data de 20 august, sunteți invitați să vizionați filmul „The Age of Adaline”.

Evenimentul are scopul de a aduna suma de 10 mii de lei, bani care urmează să fie donați unei familii cu o poveste grea. Familia Pruteanu din satul Lăpușna, Hâncești, are 6 membri: mama și cei 5 copii (dintre care unul  este țintuit la pat). Cei 6 locuiesc în chirie, într-o casă care nu a văzut mașină de spălat, bucătărie dotată sau baie.

În urma primului Special Movie-Night au fost colectați 1743 LEI și 5 RON.

La acest eveniment va fi derulat filmul The Age of Adaline, la Cinematograful în aer liber de la Buiucani. Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existență retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viață și dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinții lui (Harrison Ford și Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viața pentru totdeauna.

Intrarea este gratuită. Evenimentul începe la ora 19.00.

Pe #diez puteți vedea cum s-a desfășurat prima parte a evenimentului.

Autoare: Andreea Surugiu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente