O nouă țintă pentru Barcelona după ce a renunțat la Coutinho: „Urmașul lui Xavi”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona a declanşat ofensiva finală pentru transferul lui Jean Michael Seri, iar trecerea ivorianului de la Nice pe Camp Nou ar fi iminentă, susţine presa catalană.

Atât El Mundo Deportivo, câr şi Sport cad de acord că Seri a devenit principalul obiectiv al vicecampioanei Spaniei, în condiţiile în care gruparea blaugrana are şanse tot mai mici de a-l cumpăra pe Philippe Coutinho, iar transferul lui Marco Verratti, despre care s-a vorbit insistent la începutul verii, a picat definitiv.

Catalanii sunt pregătiţi să ofere 35 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani, care în sezonul trecut din Ligue 1 a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive, având o contribuţie decisivă în clasarea echipei lui Lucien Favre pe locul 3.

Sport scrie că Seri poate fi urmaşul lui Xavi la Barça, jucătorul care, deşi nu este la fel de ofensiv precum Coutinho, are capacitatea de a controla mijlocul terenului, prin calităţile sale. În plus, este mult mai ieftin decât brazilianul de la Liverpool.

În această vară, de Seri s-au mai interesat alte cluburi importante din Europa, ca AS Roma, Paris St. Germain, Arsenal sau Liverpool, dar, la momentul actual, viitorul său pare să fie în echipa lui Ernesto valverde.

De asemenea, Barcelona nu a renunţat încă la ideea de a-l aduce pe Angel Di Maria, considerat o variantă în cazul în care Ousmane Dembele va continua la Borussia Dortmund. Negocierile pentru brazilianul care a jucat şi la rivala Real Madrid pot fi facilitate de faptul că PSG este obligată să vândă, pentru a rămâne în parametrii fair-play-ului financiar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...