Un politician oferă o nouă denumire PDM-ului: „Plahotniuc Deține Moldova”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Plahotniuc Deține Moldova” ar fi o denumire mai potrivită pentru Partidul Democrat din Moldova (PDM), este de părere vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Slusari a comentat în acest fel „înțelegerea” la care au căzut procurorii și fostul vicemiministru al Economiei, Valeriu Triboi, care, potrivit presei, ar urma să scape de închisoare în schimbul plății prejudiciului adus în dosarul său penal.

„Când este vorba de membrii PDM (abreviatura nouă – Plahotniuc deține Moldova), atunci procuratura GBC aplică regulă pescuitului sportiv. Peștele se prinde, se arată Occidentului și se aruncă înapoi, în apele corupției.
Așa creștem ‘показуха’ și numărul de membri PD, care știu că carnetul de membru este o bună protecție. În cel mai rău caz e nevoie doar de recunoscut vina”, a comentat Slusari.

Fostul viceministru al Economiei, Valeriu Triboi, și-a recunoscut vina și ar urma să plătească un prejudiciu în valoare de 2,5 milioane de lei. Astfel el va scăpa de pedeapsa cu închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...