(foto) Cum arată, de unde poți cumpăra și la ce preț este harta turistică interactivă a Chișinăului

Foto: agora.md

A avut loc lansarea primei hărți interactive a Chișinăului, care cuprinde 131 de obiective turistice. Care este scopul acesteia și cum poți să o achiziționezi?

„Descoperă Chișinăul” presupune o totalitate de obiective turistice, incluse în aplicația iMaps, cu posibilitatea de a fi accesate de oricine și oriunde.

 

harta
agora.md

Publicația a fost realizată cu scopul de a cunoaște cât mai multe atracții turistice din orașul Chișinău, inclusiv unele mai puțin populare și de a le prezenta locuitorilor Capitalei, dar și turiștilor. Pe hartă mai apar drapele ale diferitelor străzi, care semnifică amplasarea pe hartă a ambasadelor și consulatelor statelor în cauză.

 

harta
agora.md

„În luna aprilie a acestui an, am făcut un quickpoll cu chișinăuienii în care i-am întrebat ce ar recomanda unei persoane care vizitează Capitala. Din propunerile lor, am ales o listă de 131 de puncte de atracție”, a declarat, la prezentare, directorul executiv iMaps Expert, Veronica Atiș, scrie Orașul Meu.

 

harta
agora.md

Nivelul de detaliere este foarte mare și o asemenea hartă tipărită pe o dimensiune 35*35 cm permite observarea tuturor detaliilor.

Harta a fost tipărită în 30 000 de exemplare. La prețul de 20 de lei, hărțile se vor găsi la chioșcuri, la unele librării și hoteluri.

 

harta
agora.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente