(VIDEO) Mitropolitul Vladimir a întins masa mare: Creveți și pește, șampanie și vin, pe masa de sărbătoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șeful statului, Igor Dodon, bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah, foștii președinți Mircea Snegur și Petru Lucinschi, ex-președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean și fostul ambasador al Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Dumitru Braghiș se numără printre cei care l-au felicitat pe Înaltpreasfințitul Vladimir, mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, cu ocazia aniversării de 65 de ani. La sediul Mitropoliei, oaspeții au venit îmbărcați la patru ace, cu mașini de lux și buchete mari de flori. A parcat în curtea Mitropoliei și o mașină a Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.

În interiorul instituției bisericești a avut loc un serviciu divin, au răsunat cântece bisericești, iar oaspeții au fost serviți cu gustări de post, pe masă însă nu au lipsit creveții și peștele, șampania și vinul, conform Ziarului de Gardă.

Majoritatea oaspeților nu s-au reținut mult la sediul Mitropoliei și au plecat la scurt timp după ce l-au felicitat pe Mitropolitul Vladimir cu aniversarea zilei de naștere.

Sursa video: Ziarul de Gardă


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...