GRAPES PHOTOGRAPHY – participă la concursul fotografic și poți câștiga un zbor cu balonul sau o escapadă la Château Vartely

photoconcurs Grapes Photography

Cu ocazia Zilei Internaționale a Fotografiei, Château Vartely lansează concursul fotografic dedicat strugurilor din Moldova și promite premii pe măsură.

Ai ratat sezonul fotografiilor în maci, rapiță sau floarea soarelui? Recuperează acum! Ieși în vie, pe podgorii, în grădină la bunei sau la vinărie, singur, cu omul drag sau cu toată gașca și fă cele mai creative poze ale sezonului! Ai toată libertatea de exprimare, cu o singură condiție – respectă tema! Și Château Vartely te va premia!

Vinăria Château Vartely lansează un concurs de fotografie cu tematica GRAPES PHOTOGRAPHY cu ocazia Zilei Internaționale a fotografiei care se marchează pe data de 19 august. Prin acest concurs dorim și să descoperim cele mai frumoase cadre cu strugurii și să promovăm ramura vitivinicolă a Moldovei.

Premii:

Premiul 1: un voucher „O escapadă la Château Vartely” care include: cazare o noapte în hotelul complexului, cină pentru 2 persoane, excursie și degustare de vin.

Premiul 2: zbor cu balonul de aer

Premiul 3: o ladă de vin Taraboste Chardonnay

Alte premii: 20 de sticle de vin

Calendar:

Înscrieri:19 august – 19 septembrie 2017

Jurizarea lucrărilor:20 – 30 septembrie 2017

Anunțatea rezultatelor: 5 octombrie 2017

 

Participanți: Concursul de fotografie GRAPES PHOTOGRAPHY se adresează tuturor fotografilor amatori și/ sau profesioniști.

Mecanism

Doritorii de a se înscrie în concurs, vor trimite maxim 2 fotografii pe tema menționată, însoțită de datele de contact și denumirea fotografiei – cu mențiunea „Înscrierea în concurs foto” – pe adresa [email protected].

Evaluarea se va face în perioada 20 – 30 septembrie de juriul concursului. În baza jurizării se vor selecta 3 poze cîștigătoare care vor fi premiate. Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi publicate pe pagina de Facebook a concursului și vor fi prezentate la Complexul Turistic Château Vartely iar autorii fotografiilor vor primi cadou cîte o sticlă de vin.

Juriul:

  • Fotograful Roman Rybaleov
  • Aliona Goncearenco, sef serviciu Marketing Château Vartely
  • Kiril Ganea, designer Château Vartely

Specificații tehnice:

  • fotografiile trebuie să fie originale și să nu mai fi fost publicate anterior;
  • fotografiile trebuie salvate cu numele autorului și denumirea fotografiei;
  • fotografiile înscrise în concurs nu au voie să fie decât minim editate (luminozitate, contrast, saturație, nivele de culoare);
  • fotografiile trebuie să fie clare (nu realizate cu telefonul mobil) și să fie focalizate;
  • fotografiile nu trebuie să aibă trecute data şi watermark cu numele autorului;
  • prin înscrierea fotografiilor în concurs, participantul declară în mod implicit că este deținătorul drepturilor de autor asupra acestora și își asumă toate consecințele directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografiile la acest concurs;
  • fotografiile care nu respectă tema concursului sau care nu aparțin persoanei care s-a înscris vor fi respinse;
  • datele personale ale concurenților sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru desfășurarea logistică firească a concursului;
  • prin înscrierea și participarea la acest concurs, concurentul declară că a citit și este de acord cu acest regulament.
  • înmânarea premiilor către concurenții declarați câștigători se face prin predare personală, pe baza unui act de identitate.

Utilizarea fotografiilor şi copyright

Prin înscrierea în concurs participantul își exprimă acordul necondiționat în ceea ce privește cesionarea drepturilor de autor asupra materialelor transmise către Château Vartely. Astfel, compania Château Vartely poate folosi în orice scop materialele primite cu indicarea sursei, fără plata unei remunerații. Autorul fotografiei poate folosi în orice scop materialul, însă fără a leza interesele companiei Château Vartely, iar dacă va încheia contracte de cesiune cu alte persoane fizice sau juridice este obligat a informa co-contractantul despre faptul că Château Vartely deține drepturi de difuzare și folosire a acestor materiale.

Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Château Vartely” este o companie modernă, care îmbină tehnologiile de ultimă generație în creșterea viței-de-vie și prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate.

Vinurile selecte din soiuri europene și autohtone, împreună cu cultura autentică de consum a vinului, au plasat compania „Château Vartely” în topul vinificatorilor moldoveni și în topul preferințelor consumatorului, atât din Moldova, cât și peste hotarele ei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente